Yor EntertainmentPillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Trouwen in Deventer in een neoklassiek Rijksmonument Terwijl u aan komt varen met een romantisch bootje dat de IJssel oversteekt, staan uw gasten klaar op het terras om u te verwelkomen. Terwijl u klaar staat voor het officiële moment, het jawoord, heeft u uitzicht over de IJssel en de prachtige historische stad Deventer. Dit wordt uw dag, uw sprookjeshuwelijk! Het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is een luxe designhotel; een prachtig gerestaureerd neoklassiek rijksmonument. In de prachtige ruimte op de eerste etage van het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel kunt u, samen met uw naaste familie en vrienden een bijzondere ceremonie beleven. Wanneer de zon schijnt, kunt u ook kiezen voor een ceremonie aan het water. Na de plechtigheid kunt u hier, samen met alle genodigden, daarop een toost uitbrengen en de bruidstaart aansnijden.

De mogelijkheden Voor het diner zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een walking diner, een gastronomische barbecue of een geserveerd diner? Ook voor uw feestavond zijn er legio mogelijkheden. Elk huwelijksdiner en feest heeft een andere invalshoek. Het team van het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel verstaat de kunst om al uw wensen te vertalen naar een voorstel op maat. Om u alvast te helpen bij de voorbereidingen van uw huwelijk, hebben wij een trouwchecklist voor u tot de beschikking.

Meer informatie over de perfecte trouwlocatie voor uw bruiloft in Deventer? Het monumentale pand met haar schitterende ligging, het grote terras, de prachtige serre, het sfeervolle restaurant en de mooie hotelkamers maken van het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel dé trouwlocatie bij uitstek.

Wilt u meer informatie over het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel klik dan op de onderstaande button.

Meer info

Hieronder vind u een impressie wat wij als bedrijf kunnen betekenen.

Pillows Luxury Boutique Hotel

Trouwen in Deventer 2024, Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, DJ IJssel hotel Deventer, Bedrijfsfeest IJssel hotel, Sandton Deventer