Yor EntertainmentLicht geluid & beeld

Licht, geluid en beeld verhuur.

Vandaag de dag zijn audiovisuele toepassingen niet meer weg te denken als ondersteuning van tal van evenementen. Of het nou gaat om een feest, vergadering, presentatie, een productintroductie of een grote bijeenkomst: uw boodschap wilt u goed overbrengen. Sprekers moeten uitstekend verstaanbaar zijn, uw pand, product of beurs perfect uitgelicht en multimedia moeten naadloos worden geïntegreerd.

Jouw partner op het gebied van verhuur in licht, geluid en beeld.

Of het nu gaat om losse elementen als microfoons, schermen en beamers of led parren op accu of gewoon op 230 Volt: wij verlenen graag service en professionele producten en ondersteunen u eventueel bij de gehele opbouw, uitvoering en afbouw.
Met ons uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten kunnen wij voldoen aan iedere vraag. En door aanvullende vragen te stellen zorgen wij ervoor dat wij goed in kaart brengen wat nodig is om uw evenement op technisch vlak een succes te maken. Indien gewenst of noodzakelijk maken wij technische en/of 3D-tekeningen van het podium of terrein. Ieder project wordt tot in detail voorbereid door onze projectmanager, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Geluid verhuur:

Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, belangrijke congressen of megafeesten: u wilt perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Bent u op zoek naar geluid verhuur? Bij ons huurt u professionele geluidsapparatuur, zoals microfoons, headsets, mengtafels, speakers en versterkers. Heeft u geen idee wat u nodig bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag.

Licht verhuur.

Of het nu gaat om uw bedrijfspand, stand op de beurs, of uw publiek, het uitlichten maakt het plaatje compleet. Veel van onze klanten hebben hun feest, bedrijf of evenement al uitgelicht. Dit door middel van onze zeer professionele verlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Beeld verhuur.

U wilt dat klanten het juiste beeld krijgen van uw bedrijf of evenement? Wij verhuren de benodigdheden om deze te realiseren! Wij helpen bij het bewerkstelligen van de best mogelijke presentatie door middel van tv schermen, beamers of zelfs groter. Schermen van 4.20 meter bij 3.0 meter is bij ons mogelijk dit in combinatie met een full 4K beamer krijgt u haarscherp beeld. Samen met onze audio wordt uw presentatie een geweldige ervaring.

Beurzen & congressen.

Een goede manier om potentiële klanten te ontmoeten, is op een beurs. Een strakke beursstand met de juiste belichting en aankleding trekt de aandacht van vele bezoekers. Dit is zeer belangrijk, zeker wanneer uw beursstand omringd wordt door vele concurrenten.

Wij lichten uw stand optimaal uit, waardoor deze opvallend en uitnodigend is. Het gebruik van multimedia is een goede tool om uw producten of diensten op aantrekkelijke wijze onder de aandacht te brengen.