Yor Entertainment

Photobooth huren

Fotohokje huren DeventerJe gaat iets organiseren en de tip ‘huur zo’n leuke photobooth’ heb je al meerdere keren gekregen! Waarschijnlijk ben je al enkele aanbieders tegengekomen en kom je erachter dat de term ‘photobooth’ voor heel erg veel producten geldt. Van een fotokist op statief tot aan een fotohokje en van fotozuil tot aan een volkswagen fotobus, iedereen gebruikt er de term ‘photobooth’, ‘fotobooth’ of ‘fotohokje’ voor.

Een fotohokje, een unieke toevoeging voor jouw evenement, verjaardag of bruiloft.

Ben je op zoek naar de unieke toevoeging voor jouw evenement? Huur dan één van onze photobooths! Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende modellen, beiden geleverd met diverse extra’s. Bovendien geldt voor al onze photobooths dat je onbeperkt mag printen! Met een fotohokje leg je het feest op een hilarische wijze vast. Wat zijn de voordelen van een fotohokje op je bruiloft? Kortom je ontvangt van ons beleving, een uniek gastenboek en een fotostripje als bedankjes voor je gasten. Allemaal natuurlijk in de stijl van jullie bruiloft. Laat je overtuigen!

FotozuilPhotobooth populair bij bruiloften en partijen.

Je bent vast weleens ooit ergens een Photobooth tegengekomen. Je weet wel, zo’n leuke opstelling waar je lekker gek op de foto kunt gaan. Ongelooflijk populair bij bruiloften en partijen. Deze sfeer makende fotohokje, fotokast of fotozuil is nu ook beschikbaar voor alle groep 8 kinderdisco’s! Maar ook perfect voor een open dag voor de basis of middelbaar onderwijs. Ook is het leuk om een themafeest vast te leggen, of om mooie foto’s te schieten voor het afscheidsboek.

 

 

Actuele prijzen Photobooth

Goedkoop een Photobooth of Fotohokje huren voor op jouw bruiloft of feest? Tevens ook te huur zonder Enthousiaste begeleider.

Fotohokje

  • Klik op meer info
  • Voor ons aanbod
  • 3 Pakketten
  • Met of zonder begeleider

Fotokast

  • Klik op meer info
  • Voor ons aanbod
  • 3 Pakketten
  • Met of zonder begeleider