Yor EntertainmentBruiloft DJ

Het Ja woord is dan eindelijk gegeven! Van harte gefeliciteerd, maar wat nu? Er zijn vele belangrijke zaken die nu geregeld moeten worden. Zoals een datum, locatie, maar vooral de invulling van de feestavond. Yor Entertainment denkt graag met jullie mee over de gang van zaken en de wensen van het bruidspaar.

Jullie droomlocatie is middels gevonden en vastgelegd en nu verder? Welke invulling kiezen jullie als bruidspaar voor de feestavond? Wordt het een bruiloft DJ of een toch een band. Ook wordt er vaak gekozen voor een combinatie van beiden. Wat ook belangrijk is, is dat men kijkt welke Drive In Show jullie als bruidspaar voor ogen hebben. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de genodigde gasten, de locatie en jullie budget. Bekijk hieronder enkele pakketten die wij inclusief bruiloft DJ aanbieden.

Shows incl. DJ

De muziekkeuze is zeer persoonlijk.

De muziekkeuze is afhankelijk van de persoonlijke smaak, de locatie en de gasten. Denk aan de uitstraling van jullie feest en pas hier de muziek op aan. Maar beslis vooral samen over de invulling hiervan. Denk hier bij aan de achtergrondmuziek die onze bruiloft DJ tijdens de binnenkomst van de genodigde gasten draait, de spetterende openingsdans en vooral de feestelijke hits die de avond mogen passeren. Alles wordt tijdens een persoonlijke kennismaking besproken en genoteerd.

Bekijk hier de video

Tip: Maak bijvoorbeeld een lijst met leuke dans en herkenbare nummers, of maak samen een spotify lijst.

Kies jullie muziekmomenten.

Bruiloft muziek hoeft niet per se alleen s’avonds gespeeld te worden. Veel bruidsparen denken dat alleen tijdens het feest muziek gepast is. Wat denk je echter van een muziekmoment net voor of tijdens de huwelijksvoltrekking, tijdens het aansnijden van de taart of op de receptie? Muziek maakt elke situatie bijzonder en versterkt de emoties die jullie tijdens jullie grote dag zullen ervaren. Houd er wel rekening mee dat de muziek past bij het moment: laat het de gesprekken van je gasten tijdens het diner bijvoorbeeld niet overstemmen.

Bruiloft Hits Top 100