Yor EntertainmentSchoolfeest

schoolfeest organiseren

Een schoolfeest organiseren:

Zijn jullie een schoolfeest of examenfeest aan het organiseren en nog op zoek naar een thema, tips en/of ideeën? Je vindt ze hieronder! Een paar avonden per jaar mogen alle leerlingen uit de schoolbanken en hup de feeststemming in, want het schoolfeest komt er weer aan! Voor alle leerlingen zijn dit de momenten waar ze de rest van het schooljaar naar uitkijken.

Het schoolfeest van het jaar.

Jullie leven er met z’n allen naar toe, want bijna is dan bijna zover: het feest van het jaar! Het moment waarop alle vrienden en vriendinnen op de dansvloer staan, en zelfs de leraren met de voetjes van de vloer mogen. Voor dit schoolfeest willen jullie natuurlijk een goede DJ huren die niet alleen de nieuwste hits kent, maar die ook alles perfect voor jullie regelt. Wij hebben veel ervaring en organiseren ieder schoolfeest tot in de puntjes. Van uitstekend geluid tot een geweldige lichtshow en natuurlijk een zorgeloos verloop van de feestavond. Dit school feest wordt er één om nooit te vergeten!

 

Een spetterend feest organiseren:

Examentijd afgerond of inmiddels geslaagd? Dan is het tijd om alle examenstress te vergeten. Het is tijd voor het feest van het jaar, maar hoe? Hoe organiseer je een spetterend feest? Wil je alleen een DJ in huren of juist een DJ act boeken? Of zijn jullie als organisatie opzoek naar het complete plaatje? Zoals een complete drive in show voorzien van licht en geluid met daarbij eventueel een verlichte dansvloer. En als aandenken van het galafeest een leuke foto strip uit onze photobooth. Laat het schoolfeest maar gauw beginnen, want het is tijd voor een feestje!

Bekijk hier onze shows