Yor EntertainmentWinkel of bedrijfsopening

Binnenkort staat de feestelijke en officiële (her)opening van uw winkel of bedrijfspand op de agenda. Dit wilt u natuurlijk niet zomaar aan uw klantenkring voorbij laten gaan. Voordat u alles zelf regelt, ga eerst eens rondvragen of samen om de tafel zitten met collega’s of werknemers en bedenk samen over de input van de opening.

Een opening zonder geluidstechniek is geen optie. Denk bijvoorbeeld aan het toespreken van collega’s, genodigden en toekomstige klanten. Het is belangrijk dat u tijdens het toespreken van uw klanten goed verstaanbaar bent. Ook verzorgen wij tijdens de opening graag de muzikale omlijsting en bespreken vooraf graag welke muziekstijlen er afgespeeld mogen worden. Dit is mogelijk samen met één van onze DJ’s of juist random via een door u aangeleverde afspeellijst.

Uw bedrijfspand of winkel geheel laten uitlichten bestaat ook tot onze mogelijkheden.

Om uw winkel of bedrijfspand extra onder de aandacht te brengen bestaat er een mogelijkheid om deze van binnen en buiten op de juiste manier uit te lichten. Wij beschikken over vele opties en manieren om deze te bewerkstelligen. Het uitlichten van uw winkel of bedrijfspand geeft net dat beetje meer aandacht om zo te laten zien dat er over de officiële opening nagedacht is.

Onze verlichte dansvloer als rode loper.

Buiten de bovengenoemde opties bestaat er ook een mogelijkheid om onze verlichte dansvloer in te zetten als rode loper. Deze is als rode loper voor bij de ingang van uw winkel of pand neer te leggen en in overleg passen wij de kleuren aan, aan de kleuren van uw huisstijl. Ook is het mogelijk om een tekst toe te voegen aan onze vloer. Denk hierbij aan uw winkel of bedrijfsnaam. Dit is wel afhankelijk hoe groot de vloer of uw naam is. Vraag tijdens het kennismakingsgesprek over de mogelijkheden.