Yor EntertainmentVerlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer huren maakt jouw evenement of feest tot een spetterende avond.

Onze verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan elk feest of evenement, maar de gasten zullen zich ook meteen uitgenodigd voelen om de dansvloer te betreden. Je zult merken dat de vloer als een magneet werkt en binnen no-time de dansvloer gevuld is!

Een verlichte dansvloer huren is succes voor de rest van de avond.

Een verlichte dansvloer huren betekent altijd dat je van jouw feest in één klap een succes maakt! Met een verlichte dansvloer haal jij de sfeer direct in huis en zullen jouw gasten versteld staan! Het maakt niet uit of je een geheel aangeklede feestzaal wil hebben of alleen de verlichte dansvloer als toffe eye- catcher! Met een verlichte dansvloer geef je gegarandeerd een extra dimensie aan jouw feest.

Wij leveren één van de dunste Ledvloeren die momenteel beschikbaar is, hierdoor heb je geen last van een vervelende hoge opstap. Je kunt bij ons zowel een kleine vloer in de woonkamer huren of een dansvloer voor in een grote club, bedrijfsevenement of beursstand.

Snel een offerte aanvragen.

Maak hier jouw keuze voor de aantal m2.
Maak hier jouw keuze voor welk doeleinde onze vloer krijgt.
Maak hier jouw keuze waar onze vloer komt te liggen.

Full color led 100 pixels.

De full color LED vloeren worden geleverd met diverse verschillende programma’s die automatisch door de bijgeleverde controller afgespeeld worden. U bent volledig ‘in control’. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het laten programmeren van logo’s, teksten en gepersonaliseerde programma’s. Met de bijgeleverde controller kan er worden geswitcht door de verschillende programma’s. Het is ook mogelijk om een loopje van verschillende programma’s te laten zien. De verlichte dansvloer zijn tegels van 100x100cm met rubberen noppen, waardoor de dansvloeren absoluut veilig zijn voor elke ondergrond. De dansvloer is ideaal voor grote evenementen en wordt vaak ingezet bij een bruiloft, discotheek en een personeelsfeest. De vloer is ook perfect leg baar bij u in de woonkamer voor een avondje ultieme gezelligheid!

Als rode loper gebruiken.

Open je binnenkort jouw eigen bedrijf en je wilt is iets anders dan standaard een rode loper? Denk dan eens aan onze verlichte dansvloer als loper. Deze is op vele manieren in te zetten, verschillende kleuren en diverse maatvoeringen. Maar ook voor het uitlichten van projecten vanaf onderuit zoals een auto of ander voorwerp is onze vloer tevens inzetbaar.