Yor EntertainmentLandgoed Spelderholt Beekbergen

Landgoed Spelderholt Beekbergen

Landgoed Spelderholt is een prachtig landgoed gelegen in Beekbergen, Nederland. Het landgoed omvat een hotel en een geweldige trouw locatie, omringd door een prachtig natuurgebied. Kasteel Spelderholt is door de gemeente aangemerkt als een officiële trouwlocatie in Apeldoorn. De kasteelhal, die omgetoverd kan worden tot een trouwzaal, en de overige zalen bieden voldoende mogelijkheden om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

 

En mocht de zon op die dag ook letterlijk schijnen? Dan kunnen de ceremonie en de rest van de festiviteiten (deels) verplaatst worden naar de tuin rondom het kasteel.

Natuurlijke Omgeving: Het landgoed is omgeven door een schilderachtige natuurlijke omgeving, waaronder bossen en prachtige tuinen. Dit creëert een rustige en serene sfeer die perfect is voor allerlei soorten evenementen.

Kasteel Spelderholt

Trouwen op het Landgoed: Landgoed Spelderholt is een gewilde locatie voor bruiloften vanwege de mooie omgeving en de mogelijkheden die het biedt voor zowel ceremoniële als receptiedelen van een bruiloft. Het is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en natuurlijke setting voor hun huwelijksceremonie en -feest.

Evenementen en Activiteiten: Naast bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, organiseert Landgoed Spelderholt ook diverse evenementen en activiteiten. Deze kunnen variëren van themafeesten tot teambuildingactiviteiten, allemaal passend bij de serene en ontspannen omgeving van het landgoed.