Yor EntertainmentHof van Colmschate

In het mooie klein gelegen dorpje Colmschate nabij Deventer richting Bathmen en Holten ligt het zalencomplex met daarbij horende dorpscafé Hof van Colmschate. Het beschikt over een overdekt en zonnig terras die voor een groot gedeelte verwarmt is en bied plaats voor ongeveer 50 personen.

Naast de Tapperij bied Hof van Colmschate 4 multifunctionele zalen aan. Deze zijn gescheiden door verschillende wanden. Elke zaal heeft ook zijn eigen unieke bar en uitgifte voor de drankjes. Ook is het mogelijk de vier zalen tot één grote zaal om te toveren met een totaal capaciteit van 300 personen.

 

Hof van Colmschate heeft al een arrangement aan vanaf € 22,90 p.p. Deze schitterende locatie bied vele mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Je kunt hier terecht voor het vieren van jouw verjaardag en dit al vanaf een heel klein gezelschap. Maar ook voor een condoleance zijn de zalen prima geschikt. Tevens is het mogelijk om de condoleance live te streamen.

Trouwen in het Hof

Is het ja woord eruit en jullie willen dit als toekomstig bruidspaar groots vieren? Dan is ’t Hof  the place to be. Aan de hand van jullie wensen verzorgen zij graag jullie mooiste dag tot in de puntjes. Of het nu gaat om een avondfeest, of toch het gehele plaatje, van ceremonie naar diner tot het spetterende avondfeest. Walter en zijn team zorgen voor een onvergetelijke avond.

Verjaardag of jubileum

Heb je iets te vieren zoals een verjaardag of jubileum? Ook jouw verjaardag vier je gezellig in één van de vier zalen die zich hiervoor lenen. Wanneer de gastenlijst zich niet zo groot voordoet, is één van de kleinere zalen meer dan voldoende. Het voordeel is dat het gezellig en sfeervol kan zijn. Geniet van de vele mogelijkheden tijdens zo´n avond. Van drankje tot bittergarnituur en van gebak tot een eindsnack.

Motto: “Ik vind het belangrijkste dat de mensen zich thuis voelen in ‘t Hof ”.

 

Wilt u meer informatie over Hof van Colmschate klik dan op de onderstaande button.

Meer info

Hieronder vind u een impressie van Hof van Colmschate.

Film Hof van Colmschate

Trouwen in Colmschate, DJ huren in Colmschate, DJ boeken Colmschate, DJ ´t Hof, Bruiloft in Colmschate