Yor EntertainmentDeventer Buitensocieteit

Deventer Buitensociëteit is gelegen op de Worp. Het gebouw dateert uit de 19 de eeuw en is in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd naar de wensen van nu. De Buitensociëteit licht op loopafstand van de veerpont die aan de IJssel gemeerd licht. Deze veerpont brengt jouw naar de overkant waar je aanmeert bij de handelsstad Deventer. De Buitensociëteit bied vele mogelijkheden in verschillende optellingen van prachtige zalen die stijlvol ingericht zijn. Ook bezitten zijn over een uitstekende keuken waar vele gerechten bereid kunnen worden.

Deventer Buitensociëteit trouwlocatie Trouwen op deze prachtige locatie is dan ook zeker een aanrader. Bij mooi weer bestaat er een mogelijkheid om buiten onder de prachtige oude beuk het Ja woord aan elkaar te geven. Deze setting ziet er tijdens het trouwseizoen zeer dan ook zeer romantisch uit. Tevens bestaat er een mogelijkheid om met het iedereen onder de prachtige oude beuk te dineren en te genieten van de vele trouwarrangementen die Deventer Buitensociëteit te bieden heeft.

De locatie beschikt over een ruime parkeerplaats met aangrenzend een zeer prachtig onderhouden grasveld waar eventueel de kleintjes vermaakt kunnen worden met een springkussen of andere speel faciliteiten. Maar er is nog meer, tevens is er een kleine speeltuin aanwezig waarbij de kinderen zich lekker kunnen uitleven tijdens de foto momenten. Willen jullie toch wat anders? Dan beschikken zij ook over twaalf bowlingbanen die het afgelopen jaar (2020) geheel vernieuwd zijn. Kortom, de ideale plek om te trouwen en te genieten.

Trouwen? BruiloftDJ

Wilt u meer informatie over het Deventer Buitensociëteit klik dan op de onderstaande button.

Meer info

Hieronder vind u een impressie van de locatie.

Film Buitensociëteit

Trouwen in 2024 & 2025, Deventer Buitensociëteit, DJ Deventer Buitensociëteit, Bedrijfsfeest Deventer Buitensociëteit, Bowling de Worp