Yor Entertainment

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJsselPillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is gelegen aan het water. Deze noemen wij ook wel de IJssel, die stroomt langs de mooie oude handelsstad Deventer. Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel heeft een perfecte ligging die uitkijkt op de skyline van de stad Deventer. Het mooie terras bied hier uitkomst aan. Wanneer men ervoor kiest om op deze prachtige locatie te gaan trouwen, kan er voor gekozen worden om de trouwceremonie bij mooi en droog weer buiten te laten doen. Dit levert tijdens de ceremonie prachtige beelden op. Ook het aangrenzende terras bied bij mooi weer uitkomst tijdens de felicitaties en het proost moment.

Ook bied de glazen serre bij minder mooi weer een prachtige oplossing, zodat er toch genoten kan worden van het mooie uitzicht aan de IJssel. Ook de feestzaal is zeer praktisch ingericht. Een rechthoekige zaal die uitkomst bied voor ruim 150 personen. De feestzaal heeft zelfs drie verschillende ingangen. Zo kunnen de genodigde gasten ontvangen worden via de zijkant waar de glazen Prosecco (welkomstdrankje) al klaar staan. De andere ingang bevind zich aan de terras kant. De derde en laatste ingang is verbonden met de ruim 10 meter lange bar die overloopt richting de receptie en hoofdingang.

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJsselOok is het mogelijk om bij het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel te overnachten. Op de eerste eerste verdieping van het hotel en bij het bijgebouw bevinden zich in totaal 29 stijlvolle en lux ingerichte slaapkamers en suites. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om het gehele hotel af te huren.

Wilt u meer informatie over het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel klik dan op de onderstaande button.

Meer info

Hieronder vind u een impressie wat wij als bedrijf kunnen betekenen.

Pillows Luxury Boutique Hotel

Trouwen in Deventer, Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, DJ IJssel hotel Deventer, Bedrijfsfeest IJssel hotel, Sandton Deventer