Yor EntertainmentPhotobooth huren

Een Photobooth huren?

Als jij een grote prijs in een loterij zou winnen? Hoe groot is de kans dat jij geheel uit je dak gaat met geschreeuw, gegil en gekke bewegingen. Deze geluiden en bewegingen zien en horen wij regelmatig uit ons fotohokje komen op een gemiddelde feestavond. Jong en oud, mannen en vrouwen, allemaal vinden ze de ervaring in onze photobooth te gek!

Direct uitgeprint!

De gemaakte foto’s zullen direct geprint en overhandigd worden. En iedereen krijgt zijn eigen gemaakte afdruk. Een geweldige herinnering aan het evenement of feest waar jij aanwezig was. Onze fotostrips gaan jaren lang mee en dat bewijs is er degelijk. Want je vind ze regelmatig terug op prikborden, kantoren of thuis op de koelkast.

 

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest ondenkbare posities.

Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, ziet iedereen real time hoe ze op de foto komen. VIER – DRIE – TWEE – ÉÉN! Het gegil uit de photobooth zweept de mensen in de wachtrij op om die maffe foto weer te overtreffen.

Offerte Photobooth