Yor Entertainment

DJ huren Brummen

Eindelijk is het dan zover. Jullie geven een feest, gaan trouwen of zijn voor een zakelijk evenement opzoek naar een DJ uit Brummen, maar wat nu? Er zijn vele belangrijke zaken die nu geregeld moeten worden. Zoals een datum, locatie in Brummen en omstreken, maar vooral de invulling van de feestavond. Yor Entertainment denkt graag met jullie mee over de gang van zaken en de wensen.

Bekijk hier de shows

De feest locatie is middels gevonden en vastgelegd, maar wat nu? Welke invulling kiezen jullie als dan voor de feestavond? Wordt het een DJ huren of een toch een band. Ook wordt er vaak gekozen voor een combinatie van beiden.

De muziekkeuze is zeer persoonlijk.

De muziekkeuze is afhankelijk van de persoonlijke smaak, de locatie en de gasten. Denk aan de uitstraling van jullie feest en pas hier de muziek op aan. Maar beslis vooral samen over de invulling hiervan. Denk hier bij aan de achtergrondmuziek die onze DJ tijdens de binnenkomst van de genodigde gasten draait en vooral de feestelijke hits die de avond mogen passeren. Alles wordt tijdens een persoonlijke kennismaking besproken en genoteerd.

Bekijk hier de video

Tip: Maak bijvoorbeeld een lijst met leuke dans en herkenbare nummers, of maak samen een spotify lijst.

DJ huren Brummen, DJ Brummen, DJ gezocht Brummen, Bronckhorst Hoeve Brummen, De Vrolijke Frans Brummen, Kasteel Engelenburg