Yor EntertainmentExamenfeest

Examenfeest organiseren

Een examenfeest organiseren:

Zijn jullie een examenfeest aan het organiseren en nog op zoek naar een thema, tips en/of ideeën? Je vindt ze hieronder! Één keer per jaar mogen alle leerlingen uit het examenjaar uit de schoolbanken en hup de feeststemming in, want het examenfeest komt er aan! Voor vele leerlingen is dit het moment zij het gehele schooljaar naar uitgekeken hebben.

Het feest van het jaar.

Jullie leven er met z’n allen naar toe, want bijna is dan bijna zover: examenfeest! Het moment waarop alle vrienden en vriendinnen op de dansvloer staan, en zelfs de leraren met de voetjes van de vloer mogen. Voor dit examenfeest willen jullie natuurlijk een goede DJ huren die niet alleen de nieuwste hits kent, maar die ook alles perfect voor jullie regelt. Wij hebben en onze DJ’s hebben veel ervaring en organiseren ieder examenfeest tot in de puntjes. Van uitstekend geluid tot een geweldige lichtshow en natuurlijk een zorgeloos verloop van de feestavond. Dit examen feest wordt er één om nooit te vergeten!

Een spetterend feest organiseren:

Examentijd afgerond of inmiddels geslaagd? Dan is het tijd om alle examenstress te vergeten. Het is tijd voor het feest van het jaar, maar hoe? Hoe organiseer je een spetterend feest? Wil je alleen een DJ in huren of juist een DJ act boeken? Of zijn jullie als organisatie opzoek naar het complete plaatje? Zoals een complete drive in show voorzien van licht en geluid met daarbij eventueel een verlichte dansvloer. En als aandenken van het examenfeest een leuke foto strip uit onze photobooth. Laat het feest maar gauw beginnen, want het is tijd voor een feestje!

Bekijk hier onze shows