Yor Entertainment

Bruiloft hits Top 100

Over het algemeen komen vrij vaak en dit noemen wij nog zeer zacht uitgedrukt de zelfde nummers voorbij op een bruiloft. Waarom zul je denken! Omdat vele nummers uit het verleden gewoon lekker herken en dansbaar blijven. Denk hier bijvoorbeeld aan de klassieker Kool and the Gang – Celebration, maar ook de hits van nu staan in de lijst. Wat dacht je van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans – De Toreador. De bekendste en opzwepende hit van 2020. Ook de 90’s hits zijn veelvoudig aanwezig zoals de Backstreetboys – Everybody en wat dacht je van de Soca Boys met Follow the leader.

Bruiloft muziek top 100Maar ook de happy hardcore hits blijven favoriet, denk hier bijvoorbeeld aan DJ Paul Elstak – Rainbow in the sky of Charly Lownoise & Mental Theo – Wonderful days.

 

Maar ook voor de dames (lady’s) zijn er vele hits die de heupen doen zwingen. O.a. Beyonce – Single ladies of Gio – Omlaag. Dit is een hele kleine selectie uit onze bruiloft hits top 100!

Bruilofthits Top 100Houden jullie ook van Nederlandstalige meezingers? Ook deze staan in de bruiloft top 100. Je vind hier o.a. Andre Hazes, de Dikdakkers en nog vele andere Nederlandse artiesten.

 

Onze bruiloft hits top 100 is samengesteld door bruidsparen die over de afgelopen jaren bij vele DJ’s hun verzoekjes aan konden vragen. Hieruit hebben wij een leuke lijst van weten te samenstellen.

Grotendeels loopt het bruiloft seizoen van mei tot half oktober. Maar ook de winterbruiloft wordt steeds populairder onder de bruidsparen.

Kom alvast in de stemming met de bruiloft hits top 100 en klik op de onderstaande link.

Bruiloft Hits