Yor EntertainmentKevin Paré

Kevin Paré

Kevin Paré

Kevin zette in op een zangcarrière, timmerde al snel aan de weg en debuteerde in 2007 met zijn eerste single. Diverse media pikten de song op. Een mooie stap voorwaarts, die ervoor zorgde dat hij zijn weg vond naar het podium. Kevin mocht zich o.a. presenteren tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein en werd één van de vaste gezichten van de RADIONL Zomertoer. Optredens in Stadion Euroborg en op het hoofdpodium van het Sail-evenement ‘DelfSail‘ volgden. Langzaam maar zeker stroomde Kevin’s agenda steeds voller.

Nederlandstalige popmuziek

Naarmate Kevin ouder werd merkte hij dat zijn muzieksmaak zich ontwikkelde. Hij volgde zijn muzikale hart en gooide het roer in 2011 om door zich volledig te richten op de productie van Nederlandstalige popmuziek. Een gelukkige carrière-move, die hem past als een warme jas.

In het najaar van 2015 werd de single ‘Deze Is Voor Jou‘ opgepakt door de populaire radiozender 100%NL, waarmee een periode van hard werken wordt beloond. Kevin’s carrière krijgt een belangrijke impuls. Voor het eerst wordt zijn muziek gedraaid op de landelijke radio, tussen de hits van zijn eigen muzikale helden.

Op 20 juni 2016 is de single ‘Thuis’ in première gegaan op 100%NL, waarbij Kevin door radio-DJ Lex Gaarthuis werd verrast met het nieuws dat ‘Thuis’ is uitgeroepen tot ‘Goeiemorgen Lex Moet Je Horen’. In november van datzelfde jaar wordt de single ‘Het Is Met Jou’ eveneens uitgeroepen tot ‘100%NL Moet Je Horen’ en toegevoegd aan de playlist.

In augustus 2018 brengt Kevin zijn nieuwste single Ik Kom Eraan, die hij samen met zijn producer Robert Dorn heeft geschreven. “Nieuwe muziek uitbrengen voelt voor mij als landen op de plek van bestemming. Daar gaat deze song ook over en ik hoop dat veel mensen onderweg naar huis in de auto het refrein straks stiekem meezingen ;-)”