Yor Entertainment

Piet Babello

Zwarte Piet huren Deventer

Piet Babello

Het is eind september, het mooie weer is nog in het land. Langzaam vullen de winkelschappen zich weer met pepernoten. Een teken om langzaam weer voor te gaan bereiden voor Sinterklaas. De korte, maar oh zo gezellige dagen voor het Sinterklaasfeest komen langzaam in zicht. Onze goedheiligman komt altijd aan op de tweede zaterdag van november. In deze periode tot aan pakjes avond zijn onze pieten erg druk met het inpakken van vele cadeautjes. Tussen het inpakken door zijn onze pieten & Sinterklaas ook te boeken voor scholen en bedrijfsfeesten.

In 2016 was Zwarte Piet Babello te zien in de bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en Babello is nu ook te boeken voor al uw Sinterklaas evenementen. Zwarte Piet Babello is de vrolijke (peper)noot op uw evenement!

Zie ginds komt…

Zwarte Piet Babello! De kinderen leven vol verwachting naar het Sinterklaas feest toe. Zwarte Piet Babello neemt deze spanning even weg met verbluffende tovertrucs, Sinterklaas liedjes, een heuse Sinterklaas quiz, het bijna uitgestorven talent buikspreken en een geweldige ballonnenfinale.

Deze geweldige actieve show is op en top en bevat alles voor een geslaagd Sinterklaas feest! Het is ook mogelijk om deze show te boeken in combinatie met o.a. Sinterklaas, meet & greet, een Pieten showballet en/of DJ Piet

. Ideaal voor bedrijfsfeesten, basisscholen, sporthallen, winkelcentra en theaters.

Deze show is, indien de locatie en planning het toelaten, voorzien van een showdecor en professioneel licht & geluid.

 

Tijdsduur:
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten