Yor EntertainmentDJ Thrax

Allround DJ Thrax Boeken

DJ Thrax

DJ Thrax is zijn artiestennaam oorspronkelijk heet hij Thijs.

Thijs is van jongs af aan al bezig met muziek. Het begon op zijn 8ste jaar, hij haalde toen alle hits van de CD’s en zette deze over op de computer. Vanaf zijn 10de jaar is hij begonnen met gitaarles, dit is iets wat Thijs nog steeds graag doet. Rond zijn 13de kwam hij voor het eerst in aanraking met het DJ vak. Thijs is DJ lessen gaan volgen bij een bekende DJ school in Apeldoorn en heeft hier de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Vanaf dat moment ging het snel. Thijs ging draaien op frisfeesten voor de jeugd, verjaardagen van vrienden, maar ook klusjes tussendoor voor groter publiek zoals op het stationsplein (Stationdance). Op dit moment heeft DJ Thrax een residentie bij De Boerderij in Beekbergen, waar hij inmiddels 3 jaar draait.

Hij omschrijft zijn draaistijl als toegankelijk, vlot en herkenbaar. DJ Thrax is vrijwel van alle markten thuis, dat wil zeggen: de hits van de huidige generatie, maar ook zéker de hits van vroeger!

DJ Thrax ziet het als een uitdaging om tijdens elk feest iedereen aan het dansen te krijgen. Hij probeert altijd voor iedereen in het publiek de muziek te draaien waar iedereen lekker op kan dansen.