Yor EntertainmentClown Babello

Clown in Deventer huren

Clown Babello

Ben je opzoek naar een een clown die de kinderen vermaakt met top entertainment? Kies dan voor Clown Babello. Babello zit al ruim 15 jaar in het vak kinderentertainment en onderscheid zich door hoogwaardig vermaak en interactie. Waarbij de kinderen centraal staat. Clown Babello treed door het gehele land op en heeft al vele kinderen aan het lachen gekregen.

Unieke acts

Het programma bestaan uit een aantal geweldige en unieke acts. Zo kan Babello goochelen en vele kunstjes met borden. Maar ook maakt hij vele mooie ballonfiguren. Tijdens de show zijn er vele leuke liedjes de die kinderen aanspreken en kennen. Als klap op de vuurpijl mag de sprekende pop Charley niet ontbreken in de show. Dit alles is amusement van de bovenste plank en door zijn snelle improvisaties is dit een show zoals u die nog nooit heeft gezien.

Deze geweldige kinderentertainment is zeer geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaas feesten en is voorzien van een spectaculair showdecor met professioneel licht en geluid.