Yor Entertainment

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021Is de dag van de liefde. Wist je dat er op Valentijnsdag zo´n acht keer zoveel huwelijksaanzoeken zijn dan normaal. Valentijnsdag is een dag waarop jij jouw geliefde extra verwend met aandacht, liefde en cadeautjes.

De dag van de liefde wordt ook vaak gezien om jouw liefde te bekennen naar een ander persoon. Zoals anoniem een Valentijns kaartje te sturen naar jouw geliefde.

Steeds commerciëler

Ook zie je steeds meer bedrijven die deze dag oppakken en hiervan profiteren. Zoals afgelopen week bij Eastern Plaza. Deze geweldige all you can eat restaurant in Bentelo boekt al vele jaren Fotobelevenis. Wij als leverancier van het oosten zetten hier dan een fotohokje neer waarbij alle verliefde stellen gratis een leuke foto kunnen maken. Natuurlijk geld dit niet alleen voor de geliefde stellen, maar ook voor gezinnen en families. Uit ervaring blijkt dat vele klanten ieder jaar weer terug komen om speciaal een foto te maken in onze photobooth.

Natuurlijk is onze photobooth ook in te zetten voor vele andere feesten en evenementen. Want elke foto is een belevenis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 1 =