Yor Entertainment

Photobooth met 25% korting

25% korting photobooth

Ontvang 25% korting!

In deze nog steeds onzekere tijd bieden wij onze fotoproducten aan met een leuke actie korting. Deze korting op onze photobooths is zeker de moeite waard. Afgelopen periode is gebleken dat tijdens de Corona maatregelen de regels van het R.I.V.M. goed na te leven zijn. Ook is gebleken dat er met deze actie meer klanten naar ons toe komen met de vraag of wij ook voor kleinere groepen dit kunnen realiseren. Ook voor kleine groepen tot 30 personen is onze product zeker de moeite waard om deze te boeken.

Tot 31 december 2020

Ben je van plan om dit jaar nog een evenement te organiseren? Denk hier bijvoorbeeld aan een winkelopening, kerstviering, of een open dag van jouw school! Ook met een klein gezelschap kun je een onvergetelijke belevenis vieren. Geheel volgens de richtlijnen en op gepaste wijze en ontvang op alle producten 25% korting.

Jaar 2021

Heb je al plannen voor het jaar 2021 boek dan voor 31 december 2020 één van onze fotoproducten en ontvang eveneens de 25% korting! Omdat 2021 ook nog onzekere tijden met zich meebrengt kun je bij ons de opdracht kosteloos verplaatsen of annuleren.

Voor meer informatie over één van onze foto producten klik hieronder op de button.

Photobooths

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.