Yor Entertainment

DJ boeken in corona tijd

In deze tijden van de Corona crisis is alles nog erg onzeker over de gang van zaken betreft het geven en of organiseren van een bruiloft en andere privé aangelegenheden. In de afgelopen maanden hebben wij onze agenda geheel leeg zien raken. Ook de de laatste maanden van het jaar 2020 zijn geheel geannuleerd. Tientallen boekingen zijn de afgelopen periode geannuleerd, gewijzigd of gelukkig verplaatst naar volgend jaar.

Inmiddels weten wij allen dat er enkele versoepelingen plaats gevonden hebben in Nederland. Vanaf 11 mei zijn de scholen weer gedeeltelijk geopend. De kappers en schoonheidsspecialisten zijn blij dat zij ook weer hun deuren open hebben mogen doen.

DJ Boeken DeventerHelaas moeten wij, samen met de restaurants, horeca en cafés nog even geduld hebben. Als alles verloopt zoals het RIVM ons voorschrijft zullen ook deze bovenstaande genoemde groepen weer per 1 juni gedeeltelijk open kunnen. Helaas mogen deze alleen open tot een maximaal van 100 personen exclusief personeel, band en of DJ. En vergeet daarbij niet de 1,5 meter afstand tussen ieder die aanwezig moet zijn in het restaurant en of café.

 

Helaas zien wij ook dat langzaam de opdrachten in juni voor grote partijen geannuleerd worden. Want vele boekingen zitten gemiddeld op 80 genodigde gasten. Zij willen het risico niet lopen, wat zeer begrijpelijk is. Want onze gezondheid blijft prioriteit nummer één.

Per 1 juli zullen de maatregelen iets meer versoepeld worden. Dan zullen de maximaal aantal personen van 30 naar 100 gaan. Mits dit natuurlijk allemaal mogelijk is. Maar dit is afhankelijk hoe de aankomende tijd het virus zich zal blijven mengen in onze gemeenschap en of wij de virus onder controle krijgen.

Boekingen tot 30 personen vanaf 1 juni

Wilt u toch een DJ boeken voor uw privé feest en of andere gelegenheid? Dit is natuurlijk gewoon mogelijk. Wij zijn vanaf 1 juni ook voor kleinere gelegenheden te boeken. Een kleinschalig feest maakt het juist velen malen gezelliger en feestelijker! Boekt u bij ons een DJ inclusief licht en geluid, dan krijgt u 15% korting op onze basisshow. Normale prijs € 450,= excl. 9% btw.

Boekingen tot 100 personen vanaf 1 juli

Als de Coronavirus onder controle blijft zal de versoepeling per 1 juli uitgebreid worden naar 100 personen per locatie. Dit is exclusief personeel, DJ en of band. Voor de maand juli en augustus zijn nog enkele datums beschikbaar om bij ons een DJ en drive in show te boeken. De gehele maand juli en augustus krijg u op onze shows 20% korting.

Totale Lockdown tot … 2021

Op het moment van schrijven (21 december 2020) zitten wij in een totale Lockdown en weten wij nog niet wanneer alles weer open kan en mag. De vaccinatie zal als het goed is per 8 januari 2021 op gang komen. Wij hopen dan ook dat wij als Nederland de corona onder controle krijgen. En stilletjes hopen wij dan ook dat wij jullie weer in het voorjaar kunnen voorzien van onze drive in shows, DJ’s en onze fotohokjes.

Bekijk onze shows

Een DJ reserveren of boeken

Wilt u toch een DJ boeken of huren voor de aankomende tijd en er zeker zijn dat u niet misgrijpt? Reserveer dan vrijblijvend jullie DJ, drive in show of Photobooth. Is de datum door het virus toch niet haalbaar, dan kunt u als klant de boeking kosteloos annuleren. Daarbij is het ook mogelijk uw feest of bruiloft te verplaatsen naar een andere beschikbare datum.  

Photobooth & Foto hokje

In samenwerking met Fotobelevenis hebben wij besloten om op bijna alle producten 25% korting te geven bij een boeking tot 31 december 2020. Dus bent u opzoek naar de ultieme belevenis, boek dan een van onze foto hokjes of andere foto entertainment. Yor Entertainment is de hoofd leverancier van Oost Nederland.

Actie voorwaarden

Goedkoop DJ huren, Goedkoop Photobooth huren, DJ huren met korting, DJ boeken met korting.