Yor Entertainment

DJ planning voor horeca

Bent u als horecaondernemer wekelijks opzoek naar de juiste DJ’s voor uw zaak? En bent u dagen lang bezig om uw DJ planning rond te krijgen? Dan bieden wij voor u de oplossing. Laat Yor Entertainment uw wekelijkse of maandelijkse DJ planning doen.

Door wekelijks uw horeca te voorzien van de juiste DJ’s scheelt u dat een hoop werk en tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan uw eigen werkzaamheden.

Planning van DJ’s.

Iedere maand of kwartaal ontvangt u van ons de DJ planning. Natuurlijk heeft u inspraak op de planning. Zoals elke week vaste DJ’s of juist een afwisseling in nieuwe gezichten. Wij kijken naar de wensen en maken graag een passend DJ team voor uw horeca.

Is uw DJ ziek of valt hij uit? Wij helpen graag.

Bij uitval van uw DJ door ziekte of privé omstandigheden hoeft u niet meer te stressen, wij zorgen dan altijd voor vervangende DJ die bij uw wensen en horecaonderneming past. Ook al bent u geen klant van Yor Entertainment wij helpen u dan graag met het vinden van een vervangende DJ.

Heeft u interesse in ons aanbod? Of wilt u meer informatie rondom onze DJ planning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.