Yor Entertainment

Corona virus

Corona virus

❗️ Geannuleerd ❗️

Ook hier begon langzaam de Coronavirus merkbaar te worden. Na de eerste berichtgeving op zondag 15 maart werden er vanwege het protocol van het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu al enkele leuke en mooie opdrachten voor de aankomende tijd in april gecanceld. De hoop was er om de mooie opdrachten die in mei 2020 gepland stonden door te laten gaan. Ook deze verwachting is helaas zo blijkt uit een nieuwe protocol die op maandag 23 maart 2020 uit werd gesproken niet haalbaar. Alle geplande opdrachten zullen voor de maand mei dan ook allemaal geannuleerd worden!

Wij betreuren deze gehele situatie maar de gezondheid van de mens staat voorop!

? Optimistisch ?

Mooi is wel om te horen dat enkele opdrachten inmiddels een nieuwe datum hebben en laten wij hopen dat rond die tijd de corona virus ver achter ons ligt.
Wij danken onze opdrachtgevers en klanten voor het vertrouwen en het verplaatsen van de opdrachten. Wilt u voor in de nabije toekomst een offerte aanvragen? Dit kan en is gewoon mogelijk, vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Afspraken

De gemaakte afspraken voor het doornemen van een boeking en of opdracht zullen dan ook tot minimaal 1 juni 2020 geen doorgang vinden. Zodra er meer nieuws is vanuit de Overheid en of RIVM over de gang van zaken dan laten wij u dit als klant gelijk weten.

? Voor nu ?

Hopelijk tot snel en pas goed op elkaar.

 

Met vriendelijke groet,

Yor Entertainment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.