Yor Entertainment

We mogen (mochten) weer

Livestream musical groep 8

Zoals de titel het al aangeeft, we mochten weer even proeven waar wij als bedrijf goed in zijn. Juist! Entertainment. 2 Volledige weken hebben wij na anderhalf jaar er weer even aan mogen ruiken (letterlijk) Maar helaas zit, zoals wij allen weten vanwege de hoge besmetting cijfers alles in de Entertainmentwereld weer op slot.
In deze 2 weken hebben wij leuke opdrachten mogen verzorgen voor basisscholen, middelbare scholen en bruiloften. Maar ook afscheidsfeestjes van groepen 8 en een verjaardag van een lief 10 jarig meisje die al haar klasgenootjes uitnodigen. In deze 2 weken hebben wij onze nieuwe fotozuil 3 dagen toegepast in Zwolle, onze fotokast 2 dagen in Zwartsluis en ons fotohokje 1 dag in Deventer en 1 dag in Enschede. Verder stond onze budget DJ show tijdens een opening klaar bij een Parfumerie zaak te Deventer en de zelfde show enkele dagen later in Twello.


Kortom…. Vele leuke opdrachten mogen verzorgen in zeer korte tijd. Laten wij hopen dat het najaar van 2021 weer net zo mooi wordt als deze 2 weken.

Blijf allen gezond.

Met vriendelijke groet,

Yor Entertainment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.